KeyStation Mini USB keyboard med Sibelius First

Den nye M-Audio KeyStation Mini 32 er en mini-keyboard/controller (42x10 cm), som kan lidt mere end tilsvarende produkter på markedet.
Keyboardet har 32 tangenter i stedet for de sædvanlige 25, og tangenterne er tættere på normal størrelse, så det faktisk er muligt at "spille" på keyboardet og ikke kun trigge Midi toner.
KeyStation Mini 32 har 4 programmerbare controllere, og der er forskellige "velocity curves" til at justere anslagsfølsomheden, herunder en særlig indstilling til programmering af trommelyde.


Alle disse funktioner gør keyboardet til den perfekte makker til en Apple iPad, når du har brug for at være kreativ på farten. KeyStation 32 tilsluttes iPad ved hjælp af Apple tilbehøret iPad Camera Connection kit (219 kr) og bruges sammen med GarageBand eller et af de mange andre musikprogrammer til iPad.


Er du på jagt efter et rigtig godt nodeprogram til den lavest mulige pris, så ligger svaret i æsken til en KeyStation 32 Mini. Her finder du nemlig en fuld version af Sibelius First version 6, som normalt koster 985 kr. Prisen for KeyStation 32 m. Sibelius First er kun 495 kr inkl moms.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Fra nodeark til toner på under 2 minutter – NotateMe app med nodescanner

Årets første update – nyt i Sibelius 2019.1

Nodescanning med PhotoScore Ultimate 2018, 1. del