Sibelius 7.1.2 performance update og WinXP support

Så er der godt nyt til nye og gamle Sibelius brugere: Version 7.1.2 er blevet frigivet og indeholder en væsentlig forbedring i arbejdshastigheden, support af MusicXML 3.0, support af 64-bit Rewire hosts og over 150 andre små og store rettelser.

Windows XP support

I modsætning til version 7.0 og 7.1, så kan brugere af det agtværdige Windows XP styresystem nu også nyde godt af de mange forbedringer i Sibelius 7. Eller næsten: det har ikke været muligt at få alle features fra 7eren til at køre på WinXP, bl.a. er nogle af de avancerede muligheder med tekst og typografi ikke mulige, og det store Sibelius Sounds lydbibliotek kræver egentlig et 64-bit system med mindst 4 GB RAM. Hvis man alligevel vil prøve at bruge Sibelius Sounds på XP, så anbefaler vi at man bruger en "lite" playback konfiguration.
Hvis man gerne vil prøve Sibelius 7 inden man opgraderer, så kan man downloade den nyeste 30-dages trial version, som er kompatibel med WinXP SP3.

SPEED

Skærmopdateringen i 7.1.2 er blevet forbedret væsentligt. Arbejder man på en stor skærm med mange noder synlige, så opdaterer skærmen ca 3 gange hurtigere end i version 7.1.
Indtastning og redigering af noder i Page View er blevet dobbelt så hurtigt, og redigering i Panorama er op til 40% hurtigere.
For Mac brugere er der også hastighedsforbedringer i indtastning og redigering af tekst.
Sibelius er også blevet ca 40% hurtigere til at åbne nye vinduer.

Se hele listen med nyheder og ændringer i Sibelius 7.1.2
Download Sibelius 7.1.2 update
Du kan kun downloade herfra hvis du allerede opdateret til 7.0 eller 7.1.
Har du en ældre version kan du købe en opdatering til 7.1.2
Download opdatering til Sibelius 7 Sounds lydbiblioteket

Hvor er mit nummer?

Som vi har skrevet om tidligere, så har Sibelius fra v. 7.1 indført et nyt system til registrering og aktivering af licenser. Det nye system gælder både for enkeltbruger- og flerbrugerlicenser. Har du allerede version 7.1 kørende kan du det springe det følgende over, men kører du stadig 7.0 eller er du på vej til at opgradere til 7, så skal du vide dette.
Når du installerer version 7.1 som en update fra 7.0, skal du genaktivere softwaren, men ikke genregistrere, da Sibelius allerede har dine data som navn, adresse osv. Aktivering foregår ved hjælp af 2 nye koder: et System ID og et Activation ID, som skal indtastes.
De 2 krævede ID-koder står på downloadsiden, lige når du har indtastet dit serienummer og trykket "Request free update".


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Fra nodeark til toner på under 2 minutter – NotateMe app med nodescanner

Årets første update – nyt i Sibelius 2019.1

Nodescanning med PhotoScore Ultimate 2018, 1. del