Velkommen til SibeliusDK blog!

Denne blog er tænkt som en informationskilde for danske brugere af nodeprogrammet Sibelius. Jeg indrømmer gerne at jeg også er med til at sælge Sibelius programmer (og mange andre nyttige ting) i firmaet Cyber Farm. Ønsker du at købe Sibelius, lydgrej, computere eller andet vigtigt tilbehør til Sibelius går du ind på webshoppen på www.cyberfarm.dk.
Jeg bruger selv Sibelius og interesserer mig for alt hvad der rører sig omkring programmet. Ofte finder man tips og tricks fra andre brugere på nettet, i diverse fora eller fordi man ved et tilfælde faldt over en smart funktion, man ikke har set tidligere. De vil selvfølgelig blive offentliggjort her. Jeg er på ingen måde superbruger af Sibelius, men jeg har trods alt brugt programmet siden 1998 og gennem tiden hjulpet utallige danske brugere med stort og småt.
Så vel mødt her på SibeliusDK bloggen. Kommentarer, forslag og nye ideer er altid velkomne.

Kommentarer

  1. Hej Steen.

    Super god ide og tak for initiativet. Jeg er sikker på der er et behov for denne blog. Ved at der er mange som mig, der underviser og bruger programmet, der altid kan få opdateret sin viden.

    M.v.h.

    Steen Jacobsen

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Fra nodeark til toner på under 2 minutter – NotateMe app med nodescanner

Årets første update – nyt i Sibelius 2019.1

Nodescanning med PhotoScore Ultimate 2018, 1. del