Sibelius 7.1
Nu er der en tidlig julegave til alle Sibelius 7 brugere: version 7.1, den første større update siden lanceringen af version 7, kan downloades nu ganske gratis.
Opdateringen indeholder over 200 "bug fixes" og forbedringer, herunder support af automatisk duplex print, forbedret pdf eksport og automatisk indlæsning af lyde i Kontakt 5.

Activate/Deactivate
Det hidtidige system med registrering og afregistrering via serienummeret er nu afløst af et Activation system, som bruges på alle Avid software produkter fremover. Nu hvor de fleste Sibelius brugere efterhånden har fået styr på serienumre, registrering og afregistrering, så synes de gode Avid-folk at det er på tide at lancere et nyt og spændende system!
Aktivering af softwaren er en proces, der checker at programmet er installeret på det antal computere, som licensbetingelserne berettiger til. F.eks. er det muligt at aktivere en "singleuser" licens på 2 computere. Aktiveringsprocessen er nu uafhængig af registreringen, hvor brugeren opgiver sine data til Sibelius. Registrering er frivillig og ikke længere nødvendig for at bruge Sibelius 7.
Du kan selv deaktivere Sibelius, hvis du f.eks. skal flytte programmet til en anden computer. Et deaktiveret Sibelius program kan ikke gemme filer, men kan godt åbne, afspille og printe, så man kan godt have en "ekstra" kopi af programmet stående på en PC, som kun bruges til at åbne og printe stemmer f.eks.
Når du installerer version 7.1 som en update fra 7.0, skal du genaktivere softwaren, men ikke genregistrere, da Sibelius allerede har dine data som navn, adresse osv. Aktivering foregår ved hjælp af 2 nye koder: et System ID og et Activation ID, som skal indtastes.
De 2 krævede ID-koder står på downloadsiden, lige når du har indtastet dit serienummer og trykket "Request free update".
På downloadsiden står de 2 koder du skal bruge.
Her er de anonymiserede.
Så du skal beholde dette vindue åbent, eller skrive de 2 koder ned, for de skal bruges første gang du åbner Sibelius 7.1
Sammen med 7.1 bør du også downloade og installere opdateringen til Sibelius Sounds.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Fra nodeark til toner på under 2 minutter – NotateMe app med nodescanner

Årets første update – nyt i Sibelius 2019.1

Nodescanning med PhotoScore Ultimate 2018, 1. del